Speech!

Er zijn gelegenheden dat u er niet onder uit kunt: een speech. Bij officiële gelegenheden binnen uw bedrijf of wanneer u een prijs in ontvangst neemt, verwacht men van u een passende toespraak. Dan kunt u maar beter goed voorbereid zijn. TPtwee biedt uitkomst.

Goede voorbereiding

Het houden van een toespraak is meer dan het bedenken van enkele openingszinnen en het uitspreken van alle informatie die u kwijt wilt. Het schrijven van een goede speech vereist een voorbereiding waarin u rekening houdt met de boodschap die u dient over te brengen, met het publiek voor wie uw toespraak bestemd is en met de setting waarin u spreekt. Dat vergt onderzoek en dat kost tijd. TPtwee neemt u deze zorg uit handen.

Speech, doel en inhoud

Het schrijven van een speech kost al snel vier dagen aan voorbereiding. U kunt het schrijven van uw toespraak dan ook beter uitbesteden. TPtwee beschikt over de kennis en vaardigheden om u te voorzien van de juiste speech voor de juiste gelegenheid. Na een uitvoerig interview gaat TPtwee aan de slag met het doel van uw speech, het publiek en met de inhoud. Het eindresultaat is een toespraak waar u volledig achter staat en waarmee u uw de juiste snaar raakt bij uw publiek.

Op het podium

Wanneer de toespraak is uitgeschreven bent in staat uw toehoorders te informeren, te overtuigen, te amuseren of te enthousiasmeren. TPtwee geeft u tevens enkele tips over de manier waarop u uw speech het beste kunt uitspreken. Denk hierbij aan het tempo waarin u spreekt of aan methoden om met uw publiek in contact te komen. TPtwee doet er alles aan om u goed voorbereid en met de juiste tekst op het podium te krijgen. De laatste stap, de speech zelf, wordt dan een stuk eenvoudiger. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de perfecte speech.

Teun Putter

Blog

Slachtoffer van digitale dementie

Het is gebeurd voor je het weet: digitale dementie. Oude gegevensdragers passen niet meer in moderne hardware. De gevolgen zijn groot.

Lees meer...

Contact