Customer Case Factory

Uw klanten zijn uw beste ambassadeurs. Maak daar dan ook gebruik van. Het succesverhaal van de ene klant kan de aanzet zijn voor succes van een andere. TPtwee beschrijft dat succes in een praktijkgericht referentieverhaal. Deze customer case is daarmee de basis van nieuwe business.

Herkenbaarheid

TPtwee beschrijft in heldere taal hoe u erin geslaagd bent het resultaat van uw klanten te verbeteren. Of het nu gaat om de implementatie van software of om een adviestraject, de belangrijkste aspecten van de customer case komen naar voren. Belangrijk in onze aanpak is dat de klant centraal staat, niet het product of de dienst waar het om draait. Zo vergroot je de herkenbaarheid. En dat is exact wat je met een customer case wilt bereiken.

Duidelijk en compact

TPtwee gaat bij uw klant langs voor een interview, waarin aspecten zoals probleemstelling, gekozen oplossing, de business case en het eindresultaat aan de orde komen. Al deze aspecten komen samen in een duidelijke en compacte case story. Ten slotte leggen wij de business case voor aan de klant voor akkoord en u kunt met de case story in de hand acquisitie plegen.

Fotografie en opmaak

Desgewenst kunnen wij ook voor fotografie en opmaak zorgen, zodat u direct alles compleet hebt. TPtwee werkt samen met een aantal professionals die ervoor zorgen dat het sterke verhaal ondersteund wordt met passende beelden. Benader uw bestaande klanten en vraag hen mee te werken aan een business case. Het opstellen van een business case is ook voor uw klanten een manier om in de belangstelling te komen. Tevens kan men met een business case de interne organisatie laten zien welke vooruitgang is geboekt.

Teun Putter

Blog

Slachtoffer van digitale dementie

Het is gebeurd voor je het weet: digitale dementie. Oude gegevensdragers passen niet meer in moderne hardware. De gevolgen zijn groot.

Lees meer...

Contact