Elevator pitch

Ik ben Teun Putter; ik ben al ruim 15 jaar zelfstandig tekstschrijver en journalist. Gedurende deze periode heb ik mezelf doorontwikkeld tot een multimediaal communicatieprofessional. Ik heb voor verschillende business to business media platforms de functie van hoofdredacteur vervuld en droeg ik verantwoordelijkheid voor de gehele redactie voor print en web. Daarnaast ben ik voor verschillende opdrachtgevers betrokken geweest bij de realisatie van strategische communicatie.

Ik ben heel goed in staat de boodschap van een organisatie, hoe complex ook, te vertalen in goede, inhoudelijke en begrijpelijke teksten. Voor welke doelgroep en voor welk medium dan ook; niet in de laatste plaats social media. Ik heb mij met name gespecialiseerd in het schrijven van testimonials (klantverhalen). Het resultaat is dat deze organisaties beschikken over een compleet portfolio met (marketing) communicatie-uitingen die hun klanten inzicht geven in strategie en productaanbod. Ik zorg er op die manier voor dat de kennis ‘in de hoofden van de medewerkers’ nog beter wordt benut en wordt omgezet in wervende teksten.

Ik hou van afwisseling en ik ben breed onderlegd. Ik kan dus in iedere sector aan de slag. Als je kijkt naar mijn specialisatie dan springt ICT-dienstverlening in het oog.

Laat mij het gesprek voeren met uw adviseurs of account managers en ik zorg voor een goede weblog, een vlot artikel of een gedegen white paper. Welk succesvol project zou u graag in de schijnwerpers zetten?

« Terug

Contact